Hirdetés

Comic Con 2013- mit hoz a Sony?

|

Természetesen a geekek idei egyik legnagyobb ünnepén a Sony is ott lesz és a hivatalos közlemény szerint nem is üres kézzel érkezik.

Hirdetés

A Comic Con azok a dolog közé tartozik, amit egyszer mindenkinek látnia kell és amit soha nem tudnál megmagyarázni a nagymamádnak.

A Comic Con 2013 természetesen nem csak a cosplayről, a képregényekről, a legelborultabb gyűjthető cuccokról és a filmekről fog szólni, hanem a gaming is hatalmas szerepet kap. A next-gen konzolok bejelentése után furcsa is lenne, ha a Sony nem lenne ott, hogy tovább táplálja a geekek szívében égő tüzet. 

 

A Sony egy elég masszív programmal készül a látogatók számára, úgyhogy ha valaki majd éppen arra jár, akkor mindenképpen kukkantson be a standjukra. A PlayStation 4 és PlayStation Vita játékok közül olyanok visznek ki magukkal, mint a Knack, a Killzone Mercenaries, a The Walking Dead, a DRIVECLUB, a Batman Arkham Origins Blackgate és az Octodad: Deadliest Catch.

A PlayStation 3 sem marad ki a szórásból, mert ott lesz a mindenki által várt Beyond: Two Souls, a Gran Turismo 6, a Puppeteer, Diablo III és a Batman Arkham Origins.

A játékbemutatókon kívül több neves fejlesztő, dizájner és író is kilátogat a Comic Con 2013-ra, például találkozhatunk majd a The Last of Us kreatív igazgatójával, Neil Druckmannal, aki nem csak a játékról mesél majd, hanem szívesen alá is írja a relikviáinkat. A "Art of Video Games" előadáson híres írók és fejlesztők mesélnek majd arról, hogy egyes franchise-ok már rég túlmutatnak magukon a játékokon és bemutatják, hogy mi várható a jövőben.

Talán a legérdekesebb a Telltale Games The Walking Dead sorozatának kulisszák mögötti bemutatója lesz, ahol nem csak a Dan Connors, a cég ügyvezető igazgatója, de maga a képregények alkotója, Robert Kirkman is ott lesz.

Most lenne jó Amerikában élni, nem srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)