Hirdetés

Cohort Studios: a Move ezerszer pontosabb a Wiimote-nál

|

A Cohort játékfejlesztő stúdió vezetője szerint a Move nagyságrendekkel jobb és komolyabb eszköz, mint a Wii. A szkeptikus gamereknek is üzent…

Hirdetés

Lol Scragg, a Cohort Studios játékfejlesztő vezetője megüzente a Wii-nek (no és persze a Nintendo-nak), hogy készüljön, mert a mozgásérzékelős vezérlők piacára betörő Move le fogja taszítani a trónról. Scragg és csapata nem meglepő módon az első PlayStation Move alapú játékok egyikén dolgozik, ezért nyugodtan nevezhetjük elfogultnak, bár tény, hogy sokkal többet tudhat a technológiáról, mint mi. A nem túl fantáziadús The Shoot nevet viselő on-rails shooter vélhetően nem lesz túl nagy durranás, de a Move képességeinek bemutatására kiválóan alkalmas.

"A PlayStation Move egy lenyűgözően jó eszköz. Remek érzés használni, és hihetetlenül pontos. A játékunk fejlesztése során semmi hibát nem tapasztaltunk, hardveresen és szoftveresen is nagyon jól vizsgázott." - dicsérte Scragg a Sony büszkeségét. "A Wii-t és a Move-ot is jól ismerve, azt kell mondjam, hogy a Move nagyságrendekkel pontosabb, mint a Wii, ráadásul nem csak az X és az Y tengely esetében, hanem a Z tengelynél is nagyon pontos volt - és ez nagy szó."

A játékfejlesztő nem csak a Wii-nek üzent, hanem a mozgásérzékelős őrületért nem annyira lelkesedő játékosoknak is. "Az internetes fórumokat olvasva én is jól tudom, hogy sok gamer kijelentette már, nincs szüksége mozgásérzékelős kontrollerekre, de szerintem ezt azért mondják, mert még mindig a Wii-vel társítják a fogalmat. Amint a Sony és a Microsoft piacra dobja első olyan játékait, melyek saját mozgásérzékelős technológiájukra épülnek, ez rögtön meg fog változni, és látni fogják, hogy a Move és a Natal sokkal jobb, mint most gondolják."

Nos, kedves Wii és kedves GSO olvasók, Ti mit üzentek az úriembernek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)