Hirdetés

Clever's gyárlátogatás

|

A Terminator 3 War of the Machines megjelenésének örömére a hazai Clever's Games Development rendezett egy kis összejövetelt, melyen prezentálta legfiatalabb gyermekét. Az első hazai FPS több szempontból figyelemre méltó, főleg, ha azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy egy világsikerre alapszik (Terminator szigor :D). Mi is ellátogattunk a főhadiszállásra. A játékról annyit kell tudni, hogy 10 hónap fejlesztés áll mögötte, a filmből ismert hangokat implementálták bele. Lényegében egy multiplayer játékról van szó (single player módban botok ellen nyomulhattok a pályákon). A beszélgetés közben fény derült arra is, hogy valamikor 2004 nyarán érkezik a játékhoz egy kiegészítés is, melyben több újdonság is helyet kap. Szerencsére, annak ellenére, hogy a csapat jelenleg leginkább Xbox-ra fejleszt, nem zárkóznak el esetleges jövőbeni PC-s fejlesztésektől sem :) Természetesen amint kiderül mi a következő PC-s fejlesztés, azonnal megtudjátok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)