Hirdetés

GameStar, a te ablakod a világra - nyerj Civilization ajándékokat!

|

Fotózz a 2014/10-es GameStar címlapjával, vagy szerkeszd át és nyerj Civilization: Beyond Earth ajándékcsomagot!

Hirdetés

Még ki sem olvashattad a frissen megjelent, három teljes játékkal felszerelt, nyomtatott és digitális tartalommal bőségesen ellátott jubileumi GameStar magazint, máris nyerhetsz vele.

A Cenega támogatásával megrendezett nyereményjátékunk a kihajtogatható Civilization: Beyond Earth címlaphoz kapcsolódik. Legyen ez az ablakod a világra, mutasd meg nekünk azt, amit látni érdemes egy fényképezőgép, vagy egy képszerkesztő segítségével!

A játékban fényképpel, vagy átszerkesztett címlappal lehet részt venni, a legjobban sikerült darabokat Facebook csoportunkban is megmutatjuk, míg az első három helyezett Civilization: Beyond Earth nyereménytárgyakkal lesz gazdagabb.

Készíts fényképet!

Mégpedig úgy, hogy a 2014/10-es GameStar címlapja szolgáljon keretként. Mellékeltünk is egy mintát közkedvelt főszerkesztőnkkel a főszerepben, akinek a fénykép készültekor halvány sejtelme sem volt arról, hol és milyen formában láthatja majd viszont önmagát.

Vagy szerkeszd át a címlapot!

Cseréld ki a csillagos hátteret (amit mi előzékenyen eltávolítottunk) bármire, amivel úgy gondolod, hogy megragadhatod a zsűri figyelmét és elnyerheted a támogatását. Az ehhez szükséges transzparens png-fájlt innen töltheted le.

Nyeremények:

1. helyezett - Civilization: Beyond Earth díszdobozban 1 db. 8 GB-os pendrive, 1 db. jegyzetfüzet, 1 db. gyűjthető érme, valamint 1 db. útlevéltartó (ami a legzseniálisabb dolog egyébként).

2. helyezett - 1 db. Civilization: Beyond Earth képváltós egérpad

3. helyezett - 1 db. Civilization: Beyond Earth jegyzetfüzet

Az elkészült alkotásokat a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk 2014. október 27-ig. Kérjük, hogy a tárgy mezőben a következő szerepeljen: GameStar ablak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)