Hirdetés

C&C3 Tiberium Wars: Kane Edition

|

Az Electronic Arts egy sajtóközleményben jelentette be a tavasszal megjelenő Command & Conquer 3 Tiberium Wars speciális változatát.

Hirdetés

A Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Kane Edition tulajdonképpen egy gyűjtői kiadás lesz, ami rengeteg extrával toldja meg az alap játékot. Többek között egy bónusz DVD-vel (ami a készítési munkálatokat mutatja be, de kihagyott jelenetek is helyet kapnak rajta), öt különleges multiplayer pályával, öt háttérképpel és három egyedi egység kinézettel kapunk majd többet az alap változatnál. Ez a speciális kiadás az alap változattal egy időben, azaz 2007 márciusában érkezik majd meg a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)