Hirdetés

C&C3: Tiberium Wars demó trükk

|

Pár napja érkezett meg a Command & Conquer 3: Tiberium Wars demó változata, ami sajnos csak egy oldalt engedett játszani nekünk.

Hirdetés

Ezen az apró megszorításon tudott változtatni valaki, aki rájött a megfelelő kombinációra. Ha tehát a NOD oldalon szeretnénk játszani a demóban, akkor a következőket kell tennünk: indítsuk el a demót, válasszuk ki a Skirmish módot, majd kattintsunk a Race szekcióra úgy, hogy ne válasszunk ki benne semmit, vigyük a kurzort a NOD fölé, majd egyszerre nyomjuk le az N billentyűt és az egér bal gombját. Ugyanezt a metódust használva a GDI ellenséggé tehető, csak ott a G billentyűt kell lenyomni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)