Hirdetés

C&C Renegade remake - hamarosan érkezik a rajongói változat

|

Egy csapat rajongó hosszú évek óta dolgozik a Renegade X projekten és most már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik meg a teljes játék.

Hirdetés

Amikor azt halljuk, hogy a Command & Conquert törli az EA és csak egy satnya reménysugár van, hogy valaki más folytatja majd, akkor jó érzés tudni, hogy a sorozat emléke mégsem teljesen halott.

A több, mint egy évtizede megjelent Command & Conquer Renegade elég vegyes fogadtatásban részesült, de pár végtelenül lelkes rajongó nem hagyta, hogy az alapvetően jó koncepció elfelejtődjön és elkezdett dolgozni a Renegade X-en. A projekt nagyon jól halad, annak ellenére, hogy a srácok csak a szabadidejükben csinálják már 2012 óta kint van a kampány és a béta, amit természetesen folyamatosan javítgatnak.

A Renegade X megjelenése 2014. február 26-án várható és már tartalmazni fogja a multiplayer béta verzióját is. A többjátékos mód a megjelenéskor még nem lesz teljes, viszont a Totem Artsos srácok folyamatosan dolgoznak rajta és még további extra tartalmakat, pályákat és új funkciókat adnak hozzá a játékhoz.

Nagyon ígéretes a játék és a fejlesztők is megérdemelnek egy hatalmas pacsit, mert ugye ezt az egészet pusztán önszorgalomból csinálják. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)