Hirdetés

CastAR - AR szemüveg az egész családnak (videó)

|

Viszonylag rég hallottunk a volt Valve-es fejlesztő virtuális valóság szemüvegéről, de most kaptunk egy videót amiben bemutatják, milyennek képzelik el a jövőt.

Hirdetés

Jeri Ellsworth, aki egy volt Valve-es fejlesztő, 2013-ban elindította Kickstarter kampányát amivel egy kiterjesztett valóság szemüvegre, a CastAR-re szerette volna összekalapozni a pénzt. Ez olyan jól sikerült hogy pár nap alatt össze is jött az előre meghatározott összeg (400000 dollár) és végül átlépte az egymilliós álomhatárt is.

Azóta viszonylag kevés hír érkezett a ketyeréről, amivel viselés közben 3D-s képeket vagy videókat vetíthetünk ki a megfelelő felületekre. Természetesen a kivetített képet csak a szemüvegen keresztül láthatjuk, de a hozzá járó "Magic Wand" elnevezésű kontrollerrel tudjuk irányítani és módosítani a kivetített dolgokat és egy fejlesztői csomag is jár majd a CastAR mellé.

Fontos megjegyezni, hogy ez még "csak" egy ötlet, de annak zseniális és a fejlesztők egy videóban mutatják be milyen is lesz a kész termék. Mint látjátok játékra is tökéletes lesz, de az élet számos területén használhatja majd a család minden tagja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)