Hirdetés

Carmageddon: The Gathering?

|

A sci-fi és fantasy témájú játékokban utazó Wizards of the Coast a Carmageddon fejlesztőivel készít közös játékot.

Hirdetés

A többek között a Magic: The Gatheringet is jegyző WotC bejelentette, hogy az angliai Stainless Games-szel közösen egy letölthető játék fejlesztésébe fogtak.

Bár a játékról semmi infót nem tudhatunk még, annyit elhintettek, hogy alapjául a "világ egyik legnagyobb kincsként számontartott szellemi tulajdona" szolgál. Persze ettől még nem lettünk sokkal okosabbak, mivel a cég portfólióján olyan játékok szerepelnek, mint a Star Wars, Harry Potter és Pokémon gyűjtögetős kártyajátékok, valamint tulajdonukban van a Dungeons & Dragons licensz is (és persze a fent említett Magic: The Gathering). További infók 2008 elején várhatóak.

u.i.: a hír címe természetesen csak poén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)