Hirdetés

Call of Duty: Warzone, Far Cry 3 és Maid of Sker - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vízpartra vagy más világokba menekülünk a tikkasztó hőség elől.

Hirdetés

Kétségtelenül csábító a strandolás gondolata, ám szinte mindannyian a kinti viszonyokhoz képest valamelyest talán hűvösebbnek mondható lakást választottuk helyette, így lehetőségünk nyílik felkeresni ismerős harcmezőket, újfent győzelemre vezetni kedvenc csapatunkat, elutazni távoli tájakra, és megismerni az őrület definícióját.

Hirdetés

Paca - Ebben az időben kint se jó, bent se jó, úgyhogy megpróbálok majd kalandozni egyet a nagy világban, de ha elviselhetőre hűl a hőmérséklet, biztosan a Call of Duty: Warzone-ban fogok azért küzdeni, hogy sikerüljön befejezni a battle pass maradék szintjeit.

Szada - A hétvége most a családé, a barátoké és a pihenésé, de esténként azért visszatérek kicsit a Far Cry 3-ba PlayStation 4-en, hogy visszavághassak Vaasnak. 

Szabi - Most zajlik a nyári vásár a PS Store-on, úgyhogy szemtelenül olcsón behúztam a Metal Gear Solid V-öt, amivel szintén régóta szemezgettem. Mindig is érdekelt, hogy miért tartja az egész gaming világ ekkora becsben Hideo Kojimát, úgyhogy itt az ideje kideríteni.

Kivi - Végre folytatódott az NBA szezon, így ez újból meghozta a kedvem az NBA 2K20-hoz. Nemsokára megjelenik a sorozat következő darabja, de a MyTeam egész érdekes tartalmakkal bővül továbbra is. 

Mooseman - Ezen a hétvégén is a part mellett töltöm az időt, így elmarad most a kockulás. Viszont a vasárnap esti New World stressztesztre benézek, ha időben hazaérek.

Csirke - Eléggé rápörögtem a Carrionra, ami egyébként az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető. Ebben a megkapó pixelart grafikával felvértezett játékban azt tapasztalhatjuk meg, milyen lehet a horrorfilmek másik oldalán állni, azaz itt mi magunk bújunk egy antropomorf, csápos rondaság bőrébe, aki szépen sorban levadássza az embereket.

Chava - Egy héttel elhalasztottuk a tervezett horgásztúrát, és különben sem szívesen préseltem volna be két ügyelet közé, ezért inkább egy walesi horrorkirándulással próbálok kikapcsolódni. Fel és alá kószálok egy ódon szállodában, igyekszem elkerülni a zsákfejű őrülteket, miközben annyi zajt sem csaphatok, mint egy surranó kisegér. Először még attól tartottam, hogy kénytelen leszek lemondani mindazokról az élvezetekről, amiket a Maid of Sker tartogathat számomra, mert szédülés és émelygés fogott el néhány perc játék után. Szerencsére elég volt egy keveset visszavennem az analógok default érzékenységéből, hogy megszűnjön a kamera heves és teljesen indokolatlan rángatózása.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)