Hirdetés

Itt az első játékmenet a Call of Duty: Warzone battle royale-ból

|

Az Activision összetrombitált néhány videóst, hogy ők mutassák be, milyen lesz az ingyenesen játszható battle royale játék.

Hirdetés

Várhatóan ma már tényleg bejelenti az Activision a Call of Duty: Modern Warfare battle royale módját, ami önálló, ingyenesen játszható játékként is elérhető lesz. A Warzone-t nem sikerült sokáig titkolni, és ha minden jól megy, holnap indul, bár ezt még az alábbi videó sem erősítette meg.

Hirdetés

Ahogy az a mai világban lenni szokott, videósok segítségét kérte a kiadó a mód promózásában. Egyikük volt Chaos, akinek csatornáján egyelőre nem nyilvánosként van fent a Warzone gameplay, de a link kiszivárgott, valaki lelopta, és még épp elérhető. Elmondta, hogy a játék ingyenesen játszható lesz, cross-platform támogatással érkezik, 150 játékos eshet egymásnak egyedül, párban vagy háromfős csapatokban, nem lehet a fegyvereket fejleszteni, de Buy Stationöknél vásárolgathatunk a meccsek során összegyűjtött pénzből, és azok a játékosok, akik halál után megnyernek egy 1v1-et, visszatérhetnek.

A pálya még egy módnak otthont ad, de a Plundert később fogják leleplezni. A lényege, hogy pénzt kell benne gyűjteni, és újra lehet éledni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)