Hirdetés

Call of Duty 3 - Mindenre, csak PC-re nem?

|

Az Activision elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a Call of Duty következő része várhatóan nem jelenik meg PC-re, ellenben következő generációs konzolokra annál inkább. Általánosságban elmondható, hogy a legsikeresebb játékok PC-ről indultak, persze vannak olyan, exkluzív konzolos sorozatok is, amelyek szintén óriási népszerűségnek örvendenek. A legtöbb, PC-n sikeres sorozatot mostanában előszeretettel portolják át konzolra, azonban ez fordítva már annyira nem igaz. Visszatérve a Call of Duty-ra, a tavaly megjelent második rész akkortájt minden más Xbox 360-as játéknál több példányban kelt el, de PC-n is hasonlóan jól teljesített. A most közzétett pénzügyi előrejelzés sajtótájékoztatóján a vállalat elnök-vezérigazgatója, Bobby Kotick elmondta, hogy a következő Call of Duty játék a harmadik pénzügyi negyedévére várható (2006. októbere és decembere között), de kizárólag újgenerációs konzolokra. További érdekesség, hogy úgy tűnik, a folytatást már nem az eddigi Infinity Ward fejleszti, hanem az a Treyach and Spark Interactive, amely a konzolokra készített Call of Duty: Big Red One és Finest Hour készítését vállalta magára az utóbbi két évben. Ez azonban egyelőre nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az Infinity Ward is előrukkol még egy új CoD játékkal. Egyelőre nem érkezett cáfolat vagy megerősítés.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)