Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - nyolcból egy háztartásban van az USA-ban

|

Ezt korábban is ki lehetett volna számolni az eladási adatok alapján, de csak most került sor rá.

Hirdetés

Világszerte végtelenül népszerű a Call of Duty sorozat sorban hetedik része, a Black Ops, melyet az egyes jelentések időről-időre megerősítenek.

A legfrissebb információk szerint a Call of Duty: Black Ops PC, Xbox 360 vagy PlayStation 3 verziójából nyolc háztartásból egyben biztosan találunk egy példányt. Hogy pontosak legyünk, az Egyesült Államokban ezidáig 13.7 millió darabot adtak el az Activision és a Treyarch sikerjátékából, mely ezzel a valaha legnagyobb példányszámban eladott videojáték címét is megszerezte. Na ezek után mondja valaki, hogy a Treyarch nem érett meg egy igazi Call of Duty-hoz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)