Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 2 - 10 egyedi multiplayer jelvény

|

Batman, Pókember, sőt Darth Vader is elkészíthető a játékban, ha van elég türelmünk hozzá.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már nagyban zajlik a konkurencia reklámhadjárata (Battlefield 4 előzetesünket itt találjátok), talán még mindig jó érzéssel tölt el minket, amikor visszanyúlunk egy-egy korábbi Call of Duty részhez (rám például az első rész és kiegészítője, a United Offensive van ilyen hatással).

Ezúttal 10 darab ötletes embléma megalkotásába nyerhettek bepillantást, melyeket a Call of Duty: Black Ops 2-ben ti magatok is elkészíthettek, ha van hozzá elég türelmetek.

Radioaktív sugárzás szimbólum:

 

Ezio Auditore da Firenze:

 

Master Chief:

 

Mega Man:

 

Rontó Ralph:

 

Darth Vader:

 

Tony Montana:

 

Pókember:

 

Batman:

 

Slender Man:

A neten persze rengeteget találtok még, érdemes rákeresni egy-egy kedvencre, én például ráleltem egy BioShock-osra is. Egyébként ti szoktatok ennyit szöszmötölni egy-egy jelvény elkészítésével, vagy összedobtok valami gyorsat, egyszerűt, és inkább a harc közben élitek ki kreativitásotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)