Hirdetés

Burning Crusade CE sztriptíz!

|

Talán érdekli azokat a wow-osokat, akik fontolgatják (vagy már el is döntötték), hogy a Burning Crusade-ből a Collector’s Editiont veszik meg, hogy konkréten hogyan néz ki, ami a doboz belsejében található.

Hirdetés

Egy szerencsés játékos ugyanis már a hivatalos boltokba kerülés előtt hozzájutott egy példányhoz és lefényképezte a doboz tartalmát. A képek alapján a doboz pont akkora méretű és ugyanolyan külsejű, mint az alap CE doboza, és az „Art of World of Warcraft BC” is ugyanolyan kivitelezésű, mint amit az alap CE-ben láthattunk. A gamepad tényleg nagyon odaver, viszont a kártyapaklit sajnos nem fotózta le az illető, pedig arra is kíváncsi lettem volna… Amúgy közületek (mármint a wowosok közül persze) ki fogja kipengetni a 30 ezert forintot a CE verzióért? (Magyarországon ugyanis ennyit kérnek érte...)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)