Hirdetés

Börtönben a Wolfenstein mozi direktora

|

Roger Avary, a Ponyvaregény és a Silent Hill mozi írója jelenleg börtönben csücsül, mert halálos autóbalesetet okozott.

Hirdetés

Roger Averyt letartóztatták, mert a kaliforniai Ojai-ban vasárnap autóbalesetet okozott, és most emberöléssel vádolják. Az autóroncsban ugyanis életét vesztette Andreas Zini, olasz állampolgár, és megsérült Avary felesége, Gretchen is. Avaryt később 60.000 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték, azonban a Ponyvaregény és a Silent Hill mozik írójának később biztosan felelnie kell tetteiért. A tavalyi esztendőben a Beowulf kapcsán hallhattunk az úriemberről, akinek következő munkája a játékipar egyik legemlékezetesebb játékának, a Wolfensteinnek a filmadaptációja lett volna.

stardust.jpg

Avary baloldalon

Az IMDB szerint a projekt 2010-re van kiírva, de a jelenleg is zajló írók sztrájkja miatt már így is késnek a munkálatok. Ha Avary-t elítélik, akkor pedig ki tudja, mi lesz a szélesvásznú adaptáció sorsa...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)