Hirdetés

BlizzCon 2016 - itt követheted a megnyitót

|

Az idei BlizzCon megnyitója számos érdekes bejelentést ígér, így a kiadó rajongóinak érdemes lesz élőben is követnie az anaheimi eseményeket.

Hirdetés

Vannak, akik szerint csak minden második BlizzCon hoz igazán izgalmas bejelentéseket, de a tavalyi rendkívül izgalmas Overwatch bemutatók után úgy tűnik, idén sem fogunk unatkozni. A bejelentések közül pedig néhányra minden bizonnyal már a nyitóceremónia közben sort kerít a kiadó.

Az idei buli nyitányára ma este, magyar idő szerint hét órától kerül sor, amit természetesen élőben is közvetít a Blizzard a saját oldalán és a Twitchen is. Az eddigi pletykák és spekulációk alapján nem csak a Sombra ARG tényleges eredményét kaphatjuk meg a hétvége alatt, de nagyon úgy tűnik, egy nagy horderejű, a Diablóhoz kapcsolódó bejelentés is érkezhet.

Élő videó megtekintése innen: Blizzard – www.twitch.tv

Ti melyik játékkal kapcsolatos újdonságokra vagytok kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)