Black & White 2" /> Black & White 2"/>
Hirdetés

Black & White 2

|

Mér ki tudja hényszor regéltem nektek, hogy ez a Lionhead Studios, meg ez a Peter Molyneux gyerek valamiért nekem nagyon szimpatikus. Ezt a szimpátiát tovább növelték bennem, mikor elkezdték mutogatni a Black & White második részét. Nos, túl azon, amiket az eddigi képen és a DVD mellékletünkön megtalálható animáción láthattok, azt kell mondjam, hogy a játék az eddig látottaknál sokkal jobb lesz. A fejlesztés jelen szakaszában ugyan még mindíg nagyon sok a kérdés, és úgy fest a dolog, hogy ha a terveknek megfelelő ütemben akarnak maradni, bizony elég sok ötletet ki kell hagyni a végleges változatából... De szerintem nincs ezzel semmi gond, inkább jelenjen meg annyi újítással, mint amennyit eddig láthattunk (esélyt adva ezzel egy esetleges harmadik résznek), minthogy annyit kelljen rá várni, mint az elődre...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)