Hirdetés

Nem RPG, hanem akció-kalandjáték lesz a BioWare következő játéka

|

Egy ideje tudjuk, hogy valami teljesen újon dolgozik a BioWare, de most egyebek mellett az is kiderült, hogy a játék legkésőbb jövő tavasszal megjelenik.

Hirdetés

A BioWare az akció-szerepjátékok műfajában érzi otthon magát, a Mass Effect és a Dragon Age sorozatok is ebbe tartoznak. Most azonban inkább az akció felé billen a mérleg.

Várhatóan 2018 elején, legkésőbb márciusban jön az egyelőre még be nem jelentett játék, mely vadonatúj világba visz minket, nem kapcsolódik a stúdió korábbi szériáihoz. Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója elmondta, hogy egy akció-kalandjátékra számíthatunk, ami ugyan a BioWare játékokra jellemző történetvezetést és karakter testreszabást kínálja, de játékmenetben valami egészen újat nyújt. 2012 óta fejlesztik. A BioWare is kiadott egy rövid közleményt, ami szinte semmivel nem mond többet, mint amit Wilson mondott.

Egyelőre ennyit tudni, bővebb infókra az E3 környékén számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)