Hirdetés

Beszippantotta a pasid a Diablo III? Te se unatkozz!

|

Tökéletes marketinggel állt elő egy franciaországi üzletlánc azon szomorú sorsú lányok számára, akik átmenetileg pasi nélkül maradtak a Diablo 3 miatt.

Hirdetés

Az hihetnénk, hogy a Diablo III körüli felhajtást nem lehet már hova ragozni, de ezen kijelentéskor mindig éri az embert egy, az eddiginél sokkal nagyobb meglepetés.

Például a tudat, hogy nincs egyszerű dolga a pasiknak, és még nehezebb lenne, ha a Diablo III nő lenne...

Persze a párkapcsolatokban nagyrészt ilyenkor nem a pasi szenved. Nyilván sok lány ismeri az érzést, mikor szeretett és hűséges párjuk szinte rájuk sem bagózik, ha feltűnik a színen egy régóta várt, szinte legendává avanzsált játék, amely úgy szippantja be odaadó pasijukat, hogy az megszűnik létezni a külvilág számára. Mit tehet ilyenkor egy magányos hölgy? A franciaországi székhelyű Absoloo üzletlánc marketingje szerint nem mást, mint részt venni az ő akciójukban, amelynek keretén belül nem fognak pasi nélkül unatkozni az ágyban...

A vicces felhívás részleteiről többet megtudhattok az Electrose honlapján.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)