Hirdetés

Bekockásodott Felix Baumgartner

|

Az ismert bázisugró tegnapelőtt több világrekordot is felállított, egy lelkes egyén pedig LEGO-val modellezte az ugrást.

Hirdetés

Ha valaki nem értesült volna róla, Felix Baumgartner október tizennegyedikén 39 kilométer magasba emelkedett, majd halált megvető bátorsággal kiugrott az őt felszállító kabinból. Esése közben átlépte a hangsebességet, perceken belül pedig olyan könnyedén ért földet, hogy már csak attól is sokkolódtunk. Ha láttátok az ugrást, ha nem, érdemes megtekinteni az Electrose-on található videót, amelyben a kocka Baumgartner földetérését kisérhetitek figyelemmel, jelentősen lerövidítve (Az eredeti videó szintén ott tekinthető meg).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)