Hirdetés

A BBC is beszáll a játékgyártásba

|

Úgy tűnik, a világ egyik legismertebb hírcsatornája is potenciált lát a videójátékokban, mivel mint kiderült, ezek fejlesztésével is elkezdtek foglalkozni a közelmúltban.

Hirdetés

Egyelőre még nem sokat tudni fejlesztéseikről, mindegyik "szirorúan titkos", de van köztünk tanulás segítésére irányuló program, rádió és tv-showk alapján készült alkotások, és egy MMO a Teletubbies alkotóitól (igen, lehet nevetni :))
Alice Taylor, a BBC Worldwide alelnöke beszédet tartott a múlt heti Women in Gaming konferencián, melyben kifejtette, hogy főleg a United Nation's Food Force-hoz hasonló közszolgálati játékokat terveznek a jövőben. Bár nem tudják felvenni a versenyt a nagy kiadók költségvetésével, de ezeknek a játékoknak szerinte van helye a piacon. Azt szeretnék elérni, hogy az emberek ne csak ahhoz juthassanak hozzá, amit jövedelmező kiadni, hanem az innovatív, kissebb játékok is világot lássanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)