Hirdetés

Battlefield 5 - több pusztítást várhatunk tőle

|

Nemsokára megjelenik a Battlefield 4, de a DICE már arról nyilatkozott, hogy mik a terveik a Battlefield 5-tel kapcsolatban.

Hirdetés

Miután a minap a VG247 készített interjút a Battlefield 4 executive producerével, Patrick Bach-hal, ma a New York Times interjúvolta meg őt, és rákérdeztek arra, hogy mik a tervek a Battlefield 5 kapcsán. 

Bach elárulta, hogy további funkciókat, több extrát és természetesen még több pusztítást várhatunk majd az új játéktól, de a lényeg az élmény maga, hiszen a Battlefield egy olyan rendszer, amit elsősorban a szórakoztatásra terveztek és csak másodlagos fontosságú a történet, akárcsak például a Minecraft esetében is. Találó párhuzam.

A DICE munkatársa hozzátette még, hogy minden vadonatúj projekt esetében elengedhetetlen az, hogy nagyot üssön, tehát ha egyszer megvalósul a Battlefield 5, az biztosan emlékezetes darab lesz. Mint tudjuk, addig még hátra van egy Star Wars: Battlefront és szóba került már a Bad Company 3 is, tehát jelenleg még úgy tűnik, hogy a Battlefield franchise nem követi a Call of Duty példáját, vagyis nem jövőre kapjuk majd az ötödik részt. Nem mintha ettől most nagyon szomorúak lennénk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)