Hirdetés

Battlefield 4 - "nem nyugszunk, amíg nem mi vagyunk a legjobbak"

|

Az Electronic Arts alelnöke nem nyugszik, amíg le nem nyomja a Call of Duty-t! Merész szavak, de mi van mögöttük?

Hirdetés

Az EA alelnöke, Patrick Soderlund egy interjúban azt nyilatkozta, hogy addig nem nyugszik, amíg a Battlefield le nem löki az FPS-ek trónjáról a Call of Duty-t.

Sorderlund szerint a versengés nagyon jót tesz az iparnak, mert az "a legjobbat hozza ki az emberekből". Valóban, bele se mernénk gondolni, hogy mi lenne, ha az egyik FPS egyeduralkodóként csücsülne a trónon, akkor már tényleg nem hajtaná őket semmi az innováció felé, mert úgyis megvennék a játékukat. A verseny jó, mert mind a két csapat halálra hajtja magát, hogy minden alkalommal valami újjal hozakodjon elő.

A Battlefield 4 az eddig látottak alapján komoly eséllyel indul, a DICE most tényleg mindent beleadott. De vajon elég lesz ez ahhoz, hogy a brutálisan nagy marketingbüdzsével és rajongótáborral támadó Call of Duty-t lenyomja? Soderlund szerint minden esély megvan rá.

"Nem mondanám, hogy elsők tudunk lenni, ha nem hinnék benne. Megvan a megfelelő csapatom, a megfelelő termékem és a megfelelő stratégiám, hogy ezt elérjük"- mondta a vezető. 

Sorderlund azt is elmondta, hogy a nagy riválissal nem másolnak egymásról, viszont természetesen figyelnek rá, hogy mit csinál a másik. "Talán ők nem gondoltak ránk, amikor a Battlefield 3-at csináltuk, de az biztos, hogy most rajtunk jár az eszük. Muszáj nekik. Átalakítottunk az FPS-piacot és elvettünk tőlük egy darabot. Nem adom fel, amíg nem vagyok az első és teszek is róla, hogy én legyek az első".

Önbizalomból nincs hiány és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a Battlefield 4 és a Call of Duty: Ghosts őszi csatája milyen eredménnyel zárul majd. Vajon az Infinity Ward meg tudja ismételni a Treyarch Call of Duty: Black Ops 2-es hihetetlen sikerét, vagy a Battlefield 4 ennyi év után visszahódítja a trónt?

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)