Hirdetés

Battlefield 3 dobozkép

|

Nagy meglepetés nem ér senkit, íme a Battlefield 3 borítója.

Hirdetés

Az EA közzé tette a hivatalos Battlefield 3 borítókat, melyek kinézetét már lehetett sejteni.

Kék és fekete árnyalatok dominálnak, egy kis narancssárgával megbolondítva, füstölgő katona sétál, Battlefield 3 felirat és néhány logo látható rajta. Mi kell még?

A fenti koncepciót egyébként a Game Informer borítóján láthattuk először, a márciusi számban jelent meg, akkor még exkluzív anyagként.

Eddig három hivatalos játékmenet videó látott napvilágot (első, második, harmadik), de az EA ígérete szerint megjelenik majd egy 12 perces gameplay is, április 17-én. Várjuk!

Pontos megjelenésről még nincs információnk (egy pletyka szerint november 2-án érkezik a játék), egyelőre csak az biztos, hogy mind PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik a következő Battlefield fejezet.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)