Hirdetés

Battlefield 3 - a konzolos verziók is "nagyon jól" néznek ki

|

Annak ellenére, hogy a Battlefield 3 fejlesztése során a PC verzió prioritást élvez, a konzolos verziók sincsenek elhanyagolva.

Hirdetés

Gustav Tilleby elárulta, hogy az új renderelési technikával komplexebb számításokat végezhetnek, extra költségek nélkül.

"Ez a varázslat. A játék nagyon jól fog kinézni, még 360-on is." Tilleby azt is állította, hogy a játék új Frostbite motorja egy lépéssel a vetélytársak előtt jár, és többre képes, mint a jelenleg vezető játékmotorok. A Battlefield 3 producere, Patrick Bach megerősítette ezt az állítást, szerinte a konzolos verziók "lenyűgözően" fognak kinézni. A játék akármilyen platformon is legyen, igyekszik kihasználni mind a PlayStation 3, mind az Xbox 360, de akár a PC által nyújtott erőforrásokat is. A Battlefield 3 ősszel érkezik az előbb említett három platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)