Hirdetés

Batman: The Telltale Series - a múlt kísérti Bruce-t a második rész előzetesében

|

A Batman: The Telltale Series második részében nem csak a Children of Arkham nevű terrorista bandával kell leszámolnia a Denevérembernek, hanem a Wayne család nevét is tisztáznia kell.

Hirdetés

Amint az HP tesztjéből kiderült, technikai szempontból nem a Batman: The Telltale Series újítja meg a stúdió játékait, de a sztori ismét nagyon jól sikerült. Ha pedig hihetünk a második trailernek, ez a folytatásban sem változik.

A jövő kedden érkező Children of Arkham nem kis részben a Wayne család múltjáról és Bruce apjáról, Thomasról fog szólni. Ugyanis amint a fenti videóban is láthatjátok, olyan bizonyítékok kerülnek elő, amik Gotham prominens családját egy bűnbandához kötik. A Batman: The Telltale Series folytatásában viszont nem csak ezzel a sztoriszállal foglalkozunk majd, hanem a Children of Arkham banda miatt is fájhat Batman feje.

Nektek eddig hogy tetszik a Telltale Batman-feldolgozása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)