Hirdetés

Batman: Arkham City - KOLLEKTOR bemutató

|

Egy csomó érdekességet láthattok, ha megtekintitek a GSTV filmjét.

Hirdetés

Miután a Batman: Arkham City berobbant a piacra, szó szerint tarolt az értékeléseken. Szinte kivétel nélkül, mindenki 90+-os játéknak értékeli, és nem is véletlenül. De a játék nem csak ingame bizonyít, hanem a gyűjtői kiadások is érdekes tartalmakkal rendelkeznek. Vonatkozó KOLLEKTOR rovatunkban most mindenki megnézheti, hogy miről is van szó, akár a steel book, akár az érdekesen nyíló dobozról legyen szó. GaBi, mazur és Kryss töviről hegyire megmutatnak mindent, mindkét speciális variáns esetében. Beszélgetnek egy kicsit az extra tartalmakról, és elemezgetik, hogy melyikben mi található, és mik az érdekességek. Nagyon érdekes, uááá! Aki képeket szeretne látni, az itt megnézheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)