Hirdetés

My Hero Academia játékon dolgozik a Bandai Namco?

|

Egy fura teaser oldalt lőtt fel a Bandai Namco, ami alapján úgy tűnik, legújabb játékuk a szuperhősös manga és anime, a My Hero Academia feldolgozása lehet.

Hirdetés

Egy rendkívül fura teaser weboldalt lőtt fel pénteken a Bandai Namco, amit a megfelelő kontextus nélkül nem igazán tudnánk mire vélni. A site-on egy mikrohullámú sütőt találunk az utasítással, hogy kattintsunk rá, majd ezt követően némi füst kíséretében egy tojás gurul ki belőle. A fura téma ellenére nem egy főzős játékra, hanem szuperhősökre utal ez a weboldal.

Hirdetés

Az eseménysor a My Hero Academia című manga egyik jelenetére utal, ahol az egyik hőstanonc egyik új képességét gyakorolja azzal, hogy megakadályozza, hogy egy mikróban lévő tojás felrobbanjon. A website tanulsága szerint egyébként december 4-én esedékes a bejelentés, amit a teaser felvezet.

A manga és az anime egy olyan világot mutat be, ahol a különböző szuperképességekkel bíró emberek egy különleges suliba járnak, ahol hivatásos hősöket képeznek belőlük. A főszereplő, Izuku Midoriya egy képességek nélkül született srác, akinek a példaképe - és az univerzum egyik legerősebb hőse - All Might ad egy képességet, amivel ő is bekerülhet a hőstanoncok közé.

A sztori egyik legnagyobb erőssége, hogy rámutat a szuperképességek birtoklása és a valódi hősiesség közötti különbségre, amiről - ha nem zavarnak a spoilerek - az alábbi videóban elég sokat megtudhattok.

Örülnétek egy ilyen játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)