Hirdetés

Ballerium béta teszt

|

Nagy szerencsénkre kezd divattá válni a csak online játszható programoknak szép, nagyszabású béta tesztet rendezni. Ez ugyebár mindkét félnek előnyös, a játékos végre hozzájuthat várva-várt játékához, a fejlesztő pedig tudomást szerez rengeteg kisebb-nagyobb hibáról. A Ballerium készítői is valami hasonlóban gondolkodhattak, mikor meghirdették MMORTS-ük (jól olvastátok, nem MMORPG :D) nyilvános béta tesztjét. A progiért nagy valószínűséggel nem fognak majd hosszú sorok kígyózni a boltok előtt, erről a hivatalos honlapon kint lévő képek alapján is meggyőződhettek. Azért biztos tisztességes kis gáma lesz, szóval az önjelölt teszterek ide kattogtassanak az egerükkel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)