Hirdetés

!! BACK ONLINE !!

|

Noshát. Bocsi, hogy egy teljes órát elraboltunk az időtökből, de, ahogy mondtam, akadtak apró botlások :) Most azonban remélhetőleg már minden klappol, és be is indítottuk a felújított oldalt. Egyik meglepiként említeném meg, hogy akinek nem tetszik a jelenlegi kinézet, az a saját adatai módosításánál megváltoztathatja. Hamarosan több kinézetet is gyártunk, illetve rövidesen a GameStar Fansite Kit is elkészül, amivel akár ti magatok is rajzolhattok skint! :) Ha bármi problémát találtok (fogtok :D), kérlek írjátok meg nekem emailben, vagy ennek a hírnek a kommentjeibe! Előre is köszi a megértést és a segítséget!

GameStar Team

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)