Hirdetés

Az Xbox és a Bethesda bemutatóján egy új Crash Bandicootra is számíthatunk

|

Ha hihetünk a pletykáknak, a Toys for Bob új Crash Bandicoot epizódon dolgozik.

Hirdetés

Ahogy közeledünk az Xbox és a Bethesda közös bemutatójának napjához, úgy lát egyre több pletyka napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen címekre számíthatunk az előadás során. Egy méretes listát mi is készítettünk a várható résztvevőkről és azok projektjeiről, a lista azonban úgy tűnik, hogy napról napra tovább bővül.

A legfrissebb hírek szerint például egy teljesen új Crash Bandicoot játékot is bemutathat a nemsokára esedékes eseményen a Microsoft.

Hirdetés

A hír a Windows Central újságírójának, Jez Cordennek a podcastjéből származik. Az Xbox Chaturdays-ben Corden vendége volt Rand al Thor, aki kerek perec kijelentette, értesülései szerint a Toys for Bob egy új Crash címen dolgozik, amit az Xbox és a Bethesda közös eseményén lepleznek majd le.

Az újságíró visszakérdezett, hogy honnan származik az információ, mire a válasz csak annyi volt:

"Erről nem kellett volna beszélnem."

Néhány szemfüles játékos tavaly kiszúrta, hogy meghirdetett néhány új állást a Toys for Bob. Ezek közül kettőben konkrétan a Call of Duty volt említve, mint projekt, másik három azonban egy nem megnevezett játékhoz kötődött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Toys for Bob 2005-ben került az Activision égisze alá, azóta pedig több projektjükön is dolgoztak. Érintettek voltak például a Skylanders szériában, fejlesztettek korábban már Crash Bandicootot, legutóbb pedig a Warzone-hoz járultak hozzá.

Ti milyen címeket reméltek az előttünk álló nagy bejelentések időszakától? Segítünk egy saját toplistával:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)