Hirdetés

Az Xbox adhatja ki a Batman: Arkham széria fejlesztőinek új játékát

|

Sefton Hill és Jamie Walker csupa iparági veteránnal és feltörekvő tehetséggel dolgozik egy AAA kategóriás, egyjátékos akció-kalandon.

Hirdetés

Még javában zajlottak a jelenleg csúfos bukásnak tűnő Suicide Squad: Kill the Justice League munkálatai, amikor Sefton Hill és Jamie Walker, a Rocksteady két alapítója úgy döntött, nem kér többet a Warner Bros. Games bábáskodásából, és ismét önállósítja magát. Hamar létre is hoztak egy új stúdiót Londonban Hundred Star néven azzal a deklarált céllal, hogy továbbra is az AAA szegmensben alkossanak, de a korábbitól eltérő struktúrában.

A csapatot nem szeretnék fenntarthatatlanul nagyra hizlalni, mindössze 100 főben gondolkodnak, amit már majdnem el is értek. A kemény magot valószínűleg az a több mint 20 volt rocksteadys munkatárs alkotja, akik ide is elkísérték a két vezetőt.

Hirdetés

Hill és Walker az Exputer értesülései alapján az Xbox Game Studios Publishinggel kötött szerződést első játékuk finanszírozásáról és kiadásáról. Magáról a projektről csupán annyit lehet tudni, hogy Unreal Engine 5-re épül, egyjátékos élmény lesz, műfaját tekintve pedig akció-kaland, azaz pontosan olyan játék, amiből házon belül nincs túl sok a zöldek táborában.

Az Xbox Game Studios Publishing az Xbox kiadói szárnya, amely olyan játékok megvalósítását támogatta ebben a generációban, mint az As Dusk Falls és a Microsoft Flight Simulator, az eddig lekötött projektjei között pedig megtaláljuk az Ara: History Untoldot (Oxide Games), a Contrabandet (Avalanche Studios), a Microsoft Flight Simulator 2024-et (Asobo Studio), az OD-t (Kojima Productions), a Project Mavericket (People Can Fly) és a Towerbone-t (Stoic).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)