Hirdetés

Az Ubisoft is hadat üzen a használt játékoknak

|

Ha használtan vesszük meg a kiadó új játékait, akkor külön kell fizetnünk az online multiért.

Hirdetés

Electronic Arts, Warner Bros. Interactive, THQ, Sony Computer Entertainment, és Ubisoft, ezek a kiadók tettek lépéseket, vagy terveznek lépni annak érdekében, hogy visszaszorítsák a használt videojátékok adását és vételét ami kizárólag a kereskedőket gazdagítja.



Az Ubisoft ma erősítette meg hivatalosan, hogy igazak azok a pletykák, amelyek felvetették annak a lehetőségét, hogy a francia kiadó kizárja az ingyenes online multiplayerből azokat, akik használtan vásárolják meg a jövőben megjelenő játékait.



A Uplay Passport program az elkövetkező néhány hónap folyamán kel életre, és elsősorban a népszerű, core játékait érinti. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Driver: San Francisco (az első a sorban) mellé egyszer használatos regisztrációs kódot kapunk, amit beváltva exkluzív tartalmakhoz férhetünk hozzá, de az online multiplayer is csak ennek érvényesítése után fog működni. Amennyiben mégis másodkézből szereznénk be a játékot, de szeretnénk multizni, akkor 10 dollárért vásárolhatunk egy új Uplay Passportot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)