Hirdetés

Az öngyilkosság sem olyan könnyű...

|

A depressziós, öngyilkos hajlamú üzletember visszatért, ám most még több humoros és trükkös pályával.

Hirdetés

A Super Karoshi első része már volt játékajánlónk témája, ám most egy sokkal jobban kidolgozott, ötletesebb második részt tolt elénk a játék készítője, Jesse Venbrux. A játékban egy olyan embert irányítunk, akinek elege van az életből, és mindent megtesz, hogy véget is vessen neki.

A játékot azonban már nem kell annyira komolyan venni, mint az előző részt, hiszen ebbe sokkal több humort vittek. Ha esetleg azzal próbálna minket megviccelni, hogy a "The End" felirat jelenik meg, akkor nézzünk szét egy kicsit a sötétben, valahol tutira lesz valami, amivel kinyírhatjuk magunkat, s mehetünk a következő pályára. Pár pálya után már nem csak magunkat, hanem társainkat is a halálba kell segítenünk. Ha felvesszük a Superman logó Super Karoshi-ra módosított változatát, máris képesek leszünk repülni (felfelé nyíl nyomkodásával). Ekkor egyben halhatatlanná is válunk, pedig nekünk is meg kell halnunk, erre van a hatalmas zöld kő, ami feltételezhetően a Kriptonit másolata. Igazából ott lopta be magát a szívembe, hogy kiparodizálta kedvenc flash-játék sorozatomat, a SHIFT-et.  Jópár pálya bosszantó lesz, ám némi gondolkodás után minden megoldható. Sok sikert és ne feledjétek, tessék GONDOLKODNI!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)