Hirdetés

Az igazi gengszterkorzó - Nagymenők ismertető

|

Valljuk be, ki ne szeretne fényűző életet, legjobb kocsikat, temérdek pénzt, gyönyörű nőket életébe? Ki ne szeretne soron kívül bekerülni a legmenőbb klubokba? Ki ne szeretne igazi Nagymenő lenni?

Hirdetés

Az ’50-es években járunk, amikor az ifjú 13 éves Henry vágyakozva figyeli a szemközt lakó, fényűző életet élő, sokak által mélyen tisztelt, vagy éppen megvetett fiatal maffiózót. Arról álmodik, egyszer ő is bekerül a csapatba, tiszteletre vágyott, s befogadásra. Munkát kapott tőlük, amik egyre fontosabbá váltak az idők folyamán. Az iskolát persze ezzel kerülte, a gengszterek közé egyre inkább beilleszkedett. Első bírósági pere után örömujjongás fogadta új barátai körében. Hol cigit csempésztek, hol pénzt hajtottak be, Henry semmitől sem zárkózott el. Ebben a közegben élte mindennapjait, így nőtt fel, ezeket a szokásokat megtanulva. A rablás szórakozássá vált, a gyilkosság megszokottá, a verekedés kötelességgé.

„Olyanok voltunk, mint a filmsztárok a nagy muszklikkal, mindenünk megvolt, a családunknak is kijutott minden jóból…” Lefizették a zsarukat, az ügyvédeket, a bírákat. Mindenki csak nyújtotta a markát, ezért ők bármit elvehettek.

Az ismertető folytatását a CineStar honlapján olvashatod tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)