Hirdetés

Az Elder Scrolls sorozat folytatódik

|

Bár a Bethesda most a Fallout széria bűvöletében él, nem feledkeznek meg az Elder Scrolls sorozatról sem.

Hirdetés

Aki esetleg azt gondolta, hogy a Bethesda most már csak a Fallout új részeit tervez megjelentetni, hála istennek téved. Nem mintha a Fallout 3 nem lenne jó játék, de szerintem azért a Bethesda jobban tolja a fantasy műfajt. Ahogy azt már közölte a stúdió, szerintük egyáltalán nem baj, ha a játékosoknak várniuk kell egy játékra. Mint kiderült, nekik a három év az ideális. Ennyi idő alatt van idejük kitalálni egy jó sztorit, és a körítésre is marad elég energia. Nos ezek után nem meglepő, hogy kiderült, körülbelül 2010 lesz az az év, amikor az új Elder Scrolls játék megjelenhet. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés, de azért elég valószínű. A fennmaradó időben sem kell félnünk, hiszen a Fallout 3 tuti kap majd valamiféle kiegészítőt - akár kettőt is belefér - aztán mire azokat kivégezzük, jöhet az Oblivion 2. Aztán annak a kiegjei, és a Fallout 4. Jól hangzik nem?

the-elder-scrolls-iv--oblivion---game-of-the-year--3.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)