Hirdetés

Az EA nyilatkozik a BF 2142-es spyware ügyről

|

Az Electronic Arts-t úgy tűnik, kicsit meglepetésszerűen érte, hogy ilyen közfelháborodást okozott a BF 2142-es spyware ügy, elvégre már egyszer nagy büszkén bejelentették, hogy hogy lesz reklám a játékaikban.

Hirdetés

Igaz, ebben az írásban a spyware-t konkrétan nem említették... Viszont az EA egyik képviselője biztosított mindenki arról, hogy: "Semmilyen szörfölési szokásokra vonatkozó információkat, belépési részleteket, vagy cookie-t nem tárol ez a szoftver."
A kinyomtatott papírfecnin egyébként ez olvasható:
"Ha nem akarja, hogy az IGA az itt leírt információkat tárolja, vagy tovább küldje, akkor ne használja ezt a szoftvert olyan gépen, ami az internethez csatlakozik."
Magyarán: ha a BF2142-vel, vagy a Need for Speed: Carbon

nal akarsz játszani, akkor el kell fogadnod a következményeket - ez az EA "hivatalos" álláspontja az ügyben.
Egyébként az IGA a saját honlapján azzal "büszkélkedik", hogy "a gamerek 70%-a úgy gondolja, a játékokban lévő reklámotól a reálisabbak maguk a játékok."
Másrészt a BF 2142-es reklámok tényleg országos szinten működnek, tehát mondjuk egy Párizsban élő játékos francia reklámokkal fog találkozni.
Holnap megkérdezzük az Electronic Arts magyar képviselőjét, hogy vajon mi is magyar reklámokra számíthatunk-e a játékban, és ha igen, milyenekre, illetve ha nem akkor mi lesz helyette?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)