Hirdetés

Az ASUS olcsó termékekkel Eeerősít

|

Az ASUS az Eee PC elsöprő sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy további hasonló termékcsoportokat indít útnak.

Hirdetés

A tajvani DigiTimes nemcsak arról számolt be, hogy az ASUS az Eee PC-től ihletve tovább bővíti az "E" termékek kínálatát, hanem izgalmas részletekkel is szolgál ezzel kapcsolatban. Az E-DT asztali gép lesz a második az Eee-k sorában, megjelenését április-május környékére ígérik. A rendszer Celeron processzor köré épül, de a tervek szerint az ASUS később az év folyamán az Intel Shelton'08 platformjára vált, mely a Diamondville kódnevű CPU-ra és a 945G lapkakészletetre épül. A monitor nélküli konfiguráció ára 200 és 300 dollár (kb. 35 000 - 52 500 forint) közt lesz, és először a közelgő CeBIT-en mutatják be.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)