Hirdetés

Átalakul a GoG.com, újabb ingyenes játékot kaptunk

|

Alig két nap múlva indul el a Good Old Games teljesen gatyába rázott, kívül-belül megújult oldala.

Hirdetés

Március 27-én, azaz kedden közép-európai idő szerint reggel tíztől egy megújult GoG.com várja majd a régi játékok híveit. Konkrét változásokról nem esett szó azt leszámítva, hogy nagyobb lesz, újabb és frissebb, de erős a gyanúnk, hogy a CD Projekt hosszú távú terveinek megvalósulása felé tett újabb lépésnek lehetünk tanúi. A lengyelek nem titkolt célja, hogy komoly Steam alternatívává növekedjék a GoG.com, ahol nem csak a régi klasszikusok lesznek megtalálhatóak, hanem a legújabb címek is mindenféle DRM nélkül.



A CD Projekt által üzemeltetett oldal az évek során 12 millió dollár értékben ajándékozott el játékokat, vagyis egymilliónál is több, egyenként 6, ill. 10 dolláros időszakosan, vagy mindvégig ingyenesen kínált játékot töltöttek le a felhasználók.
A legújabb ingyenes alkotás a Treasure Adventure Game című platformer.





A CD Projekt a keddi eseményt olyan humoros videókkal vezeti fel, amelyek a GoG.com sajátosságait emelik ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)