Hirdetés

Ilyen lehetne egy vikinges Assassin's Creed

|

A Ubisoft egyik művésze megosztott két képet, amelyek azonnal beindították a rajongók fantáziáját.

Hirdetés

Nagy sikert aratott az Egyiptomban játszódó Assassin's Creed Origins, és már megindultak a találgatások is, hogy hova látogatunk el a folytatásban. Nemrég felröppent egy pletyka, hogy talán Kína lesz az úti cél, most pedig már a fagyos észak is szóba jött.

Hirdetés

A Ubisoft Milan egyik grafikusa, a korábban a Mario + Rabbids Kingdom Battle játékon is dolgozó Michele Nucera töltött fel az ArtStationre két egészen látványos képet, amelyek alapvetően a saját projektjei, és nem kötődnek semmilyen készülő játékhoz.

Az elsőnek, amit feljebb láthattok, "Vikings' Hell" a címe, és egy elég baljós helyszínt ábrázol, a másik pedig a "Vikings Village" nevet kapta, ám sokkal érdekesebb, hogy ez utóbbinak a fájlneve "michele-nucera-assassincreedragnarok-bay-09.jpg" volt, amit azóta már átírtak.

A Ubisoft is kijelentette, hogy ezek a művész saját képei, de a rajongók ebbe nem nyugodnak bele. Azzal próbálják magukat felspanolni, hogy az Origins főhőse, Bayek nemrég kapott a For Honorhöz kapcsolódó kiegészítőket, így például viking fegyvereket is, de a játékban északi stílusú ruhába is bújtathatjuk a karaktert. Illetve volt még tavaly decemberben egy kérdőív, amiben a Ubisoft azt kérdezte a rajongóktól, hogyan fogadnának egy olyan Assassin's Creed-részt, amiben vikingek vannak.

Persze ezek inkább belemagyarázások, és nincs konkrét bizonyíték arra, hogy egy következő játék a vikingek korába visz minket, de azért érdemes figyelni az apró jeleket, hátha a végén igaznak bizonyulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)