Hirdetés

Assassin's Creed Duel - a nem létező verekedős játék

|

Érdekes koncepció képek tűntek fel egy korábbi Ubisoft alkalmazott portfóliójában.

Hirdetés

Benoit Perreault hét esztendőn keresztül a Ubisoft művésze és felhasználói felület tervezője volt, jelenleg az Eidos-nál dolgozik.

Az ő korábbi portfóliójában tűntek fel ezek a bizonyos képek, melyek egy Assassin's Creed Duel nevű játékot hivatottak ábrázolni.

A feliratok alapján XBLA-ra és PSN-re érkezhetett volna a verekedős móka, és annak ellenére, hogy jobb oldalon a "nem egy igazi játék" olvasható, Perreault "Projektek" című mappájából kerültek elő a képek.

Mielőtt azonban megörülhetünk, vagy elszomorodhatunk a verekedős Assassin's Creed játék gondolata miatt, maga Perreault jelentette be, hogy mindössze rajongói alkotásokról van szó, semmi többről. Köszönjük Benoit, de április 1. már elmúlt...
Mindenesetre érdekes látványt nyújtana, ha Altair és Ezio csépelné egymást, bár nem jelentene nagy kihívást az irányítás, ha hasonló harcrendszerrel lenne dolgunk, mint az eredeti Assassin's Creed játékokban. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)