Hirdetés

Armies of Exigo interjú

|

A Homelan-os arcok elcsípték egy csevej erejéig Matt McKnight-tot, az EA producerét. Néhány kérdéssel bombázták a hazai fejlesztésű Armies of Exigo-val kapcsolatban. Íme néhány érdekesség:

Mit tudsz elmondani a történetről? Három faj szerepel a játékban. A The Empire (emberek), a The Beasts, valamint a The Fallen. Az előbbi kettő már évszázadok óta harcolnak egymással, ám most egy új, közös ellenfél is feltűnt a szinen. A The Fallen egy föld alatt élő faj, így kissé megnehezedik a legyakásuk :) Milyen egyedi elemet tudsz említeni a játékról? A legfontosabb a többszintű (multi-level) csatározás, melynek véghezvitele közben sokkal komplexebb csatákban lesz részünk, mint bármely eddigi RTSben. Mondanál pár szót a grafikus motorról, illetve terveztek editort a játék mellé? Igen, az editor a játékkal együtt jelenik majd meg. A grafikus motort a fejlesztők alaították a nulláról, és az optimalizálás előtt álló verzió fajonként 200 egység egyidejű megjelenítésére képes. Lesz beta teszt, demó a játékról? Illetve mikor jelenik meg? Béta és demó is idén várható, de még nem tudjuk mikor. Jelenlegi terveink szerint ősszel jelenik meg a végleges alkotás.
Ha el akarod olvasni a teljes cikket, kattanj el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)