Hirdetés

Arise: A Simple Story - gyönyörű utazásra invitál minket a Piccolo Studio legelső játéka

|

A srácok egy különleges alkotással szeretnének debütálni a videojáték-piacon, és erre meg is van minden esélyük.

Hirdetés

Az évek során már több kisebb játék is bizonyította, hogy nem kell óriási büdzsé és hatalmas fejlesztőcsapat ahhoz, hogy élvezetes és maradandó kalandot kapjanak a játékosok. Néha mindehhez elég egy jó ötlet, illetve az egyedi kivitelezés.

Hirdetés

A Sony bemutatta az Arise: A Simple Story nevű alkotást, amin a barcelonai Piccolo Studio dolgozik. A játékban egy olyan kalandra indulhatunk, amiben egyaránt fontos szerepet kap a főhős életének vidám és szomorú eseményeinek bemutatása is, miközben a környezet folyamatosan igazodik a narratíva hangulatához. Ennek hála néha egészen bizarr, néha pedig lenyűgöző tájakon barangolhatunk, ráadásul karakterünk az időt is kedve szerint tudja manipulálni, ami további lehetőségekkel bővíti a játékmenetet.

Az már most biztosnak tűnik, hogy az Arise: A Simple Story komolyabb témákat fog boncolgatni, mint egy átlagos videojáték, és ha sikerül a fejlesztőknek ez a művészi megvalósítás, akkor akár még komolyabb sikereket is elérhetnek legelső projektjükkel. Ha minden a tervek szerint halad, akkor december 3-án jelenik meg a játék, és egyelőre annyi biztos, hogy PlayStation 4-en játszható lesz.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)