Hirdetés

Aranyeső - Elkészült a Godzilla Unleashed és a SimCity: Societies

|

Folytatódik a tegnap kezdődött áradat. A mai napon két újabb játék ért révbe mindenhova beépült informátoraink szerint.

Hirdetés

A két játék oly mértékben különbözik egymástól, hogy a fúzió elborult ötlete roppant élvezetes lenne. Képzeljük csak el, hogy felépítjük a magunk kis városát, s mikor már fárasztóvá válik a polgárok szüntelen panaszáradata, akkor ráuszitjuk a japánok híres szörnyikéjét, s a káröröm mosolyát tükröző arccal zúzzuk porrá metropoliszunkat. No de félre az álmokkal!
A Godzilla: Unleashed az Atari kiadásában érkezik PS2-re, és Wii-re, míg az elődeitől alaposan elütő SimCity: Societies a Tilted Mill (Children of the Nile, Caesar IV) gyermekeként az Electronic Arts istállóját erősíti. Utóbbi november 13-án, az előbbi egyelőre bizonytalan időpontban (még a karácsonyi szezon idején) indít frontális támadást a boltok polcai ellen.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)