Hirdetés

Annyira tombol a Fallout-láz, hogy abból a Fortnite sem akar kimaradni

|

Falloutos tartalmak várhatóak a Fortnite-ban, valószínűleg pár nap, és itt is lesznek.

Hirdetés

Vitathatatlanul óriási siker lett a Prime Video saját Fallout tévésorozat, egyáltalán nem véletlen, hogy az annak kapcsán készített idővonalas videónkat már több mint 130 ezren néztétek meg. A széria sikeréből persze mindenki le szeretnék szakítani a saját kis szeletkéjét is, épp ezért igazából semmi meglepő nincs abban, hogy hamarosan a Fortnite-ban is fel fognak tűnni valamiféle Fallout tartalmak.

Egyelőre semmit sem tudunk, mindössze az alábbi képet tették közzé, de mivel épp most lesz vége az aktuális szezonnak, azért könnyen meg lehet tippelni, mi várható az Epic Games folyamatosan frissülő játékában.

Hirdetés

Valószínűsíthető, hogy az új szezon térképén minimum egy Fallout ihletésű helyszín fel fog bukkanni, és a képen látható power armour erősen utal arra, hogy játékbéli skinként ez is bekerül a Fortnite-ba.

Jövő héten minden bizonnyal sokkal okosabbak leszünk, addig is telepíthetik a Fortnite-ot a Fallout rajongók, ha nem akarnak kimaradni ebből a buliból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)