Hirdetés

Annyira hihetetlen bugot produkált a FIFA 21, hogy talán még haragudni sem lehet rá

|

Nagyon szerencsétlen helyzet állt elő egy játékos meccse során.

Hirdetés

Állhat bármilyen profi és alapos fejlesztőstúdió egy-egy játék mögött, szinte lehetetlen elkerülni azt, hogy kisebb-nagyobb bugok és glitchek felüssék a fejüket a kész produktumban, de ezzel valószínűleg már sikerült megbékélnie a legtöbb játékosnak.

Néha még az is előfordul, hogy egy hibának köszönhetően nagyon mókás vagy kifejezetten szürreális élményben lehet része a felhasználónak, de olyat kifejezetten ritkán látni, mint amilyet nemrég a FIFA 21 mutatott be.

Hirdetés

A rajongók már korábban is találkozhattak furcsa bugokkal az EA Sports szériájában, de BuschLatte146 egyik meccsén valami egészen elképesztő dolog történt. Ahogy az az alábbi, Redditre feldobott videón is látható, a játékos kapura lőtte a labdát, ami egy ideig gond nélkül szállt a levegőben, de aztán valamilyen oknál fogva egész egyszerűen beragadt az egyik kapufa és a felső léc közé.

Ez a jelenet már önmagában is elég komikus, de a kommentátor szinte tökéletes reakciója, és a labda alatt szerencsétlenkedő játékosok még jobbá teszik az egészet.

I have no words from r/fut

Ti találkoztatok már hasonlóan vicces buggal egy játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)