Hirdetés

Alan Wake - fájt a Remedynek a PC-s verzió hiánya

|

A Remedy is elkeseredett mikor megtudták, hogy az Alan Wake Xbox 360-as és PC-s verziója nem jelenhet meg egyszerre.

Hirdetés

Tegnap azonban bejelentették, hogy 2012 első negyedévében biztosan belekóstolhatnak azon játkosok is, akik nem rendelkeznek a Microsoft konzoljával, csak egy számítógéppel.

A sikeres író kalandjai az Xbox 360 tulajdonosoknak jövőre folytatódnak az Alan Wake's American Nightmare formájában, a PC-seknek valószínűleg erre is várniuk kell. Oskari Hakkinen, a széria fejese a következőket nyilatkozta: "A PC-s játékosok nagyon közel állnak a Remedy szívéhez a Max Payne óta, sőt a Death Rally óta. A Death Rally először PC-re jelent meg, ez volt első játékaink egyike. A Max, Max 2 szintén PC-n követték."

"Természetesen szerettük volna ha az Alan Wake első nap megjelenik PC-re is, de a csillagok nem úgy álltak. És ez természetesen fájt egy kicsit."

Az Alan Wake PC-s változata az Xbox 360-assal együtt készült, de a Microsoft Game Studios döntése miatt törölték a projektet. Most azonban talán még jobban is járnak a PC-sek, ugyanis teljesen bérmentve megkapják a The Signal és The Writer DLC-ket is. A játék egyébként szerencsére nem a Games for Windows Live támogatását élvezi, hanem a Steamworks-ét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)