Hirdetés

AirMech: Arena - itt a Ubisoft új játéka PC-re és Xbox 360-ra

|

Újabb merész vállalkozásba kezdett a Ubisoft, egy free-to-play stratégiát szeretne meghonosítani az Xbox 360-on.

Hirdetés

A Ubisoft tipikusan azon kiadók közé tartozik, amelyek mernek kockáztatni és olykor a profilba nem illő játékokat is finanszíroznak. A Carbon Games free-to-play valós idejű stratégiája, az AirMech: Arena pontosan ilyen, ráadásul a PC-sek mellett az Xbox 360 tulajokat sem hagyja ki a mókából.

A jövőben játszódó gyors tempójú, stratégiával kevert MOBA-nak is felfogható címben az egymással szemben álló felek a szűkös forrásokért küzdenek az AirMech névre hallgató fegyverekkel, amelyek lényegében óriási átalakuló robotok. Őket irányítva fejlődhetünk, vezényelhetünk egyre erősebb seregeket és célunk az ellenséges bázis elfoglalása, miközben saját egységeinket is menedzselnünk kell és testre is szabhatjuk azokat.

A nyáron megjelenő AirMech: Arena támogatja az egyjátékos kampányt, továbbá a kooperatív és kompetitív multit két-három fős csapatok számára, utóbbihoz viszont elengedhetetlen a csapatmunka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)