Hirdetés

Abba - You Can Dance bejelentés

|

Péntek este van, ilyenkor már készülni kell a buliba - ott pedig ma már szinte alapfelszerelés egy Wii és valamilyen zenés/táncos játék.

Hirdetés

Úgy látszik az Ubisoft rájött, hogy a csak szimplán számokat viselő Just Dance részeket előbb-utóbb meg fogják unni a vásárlók, így a Guitar Herok mintájára itt is elindítottak egy táncolos játékot, amely egy adott csapat dalai köré épül fel.

Az elsőség dícsőségét az Abba kapta, az Abba - You Can Dance című játék azonban újdonságokat is hoz. Nem elég, hgoy egyszerre a négy abba tagot "táncolhatjuk", a játékban karaoke mód is van, így a dalt akár két vállalkozó kedvű dalnok is énekelheti ezzel több ponthoz juttatva táncolós társait. Nagy baj nincs: a legnagyobb Abba slágerekről van szó, amelyekkel így egyszerre ahtan is játszhatnak, ez pedig egy mai buliban már elfogadható. Személyes tapasztalat Guitar Herokkal: nagyon fel tudnak dobni bármiylen bulit, ha jók a zenék - ebben a táncolós, Abbás játékban a zenék, a videók minősége garantált. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)